Maak tijd voor Old Stories Gin

Met "Old Stories" gin willen we je graag de aanzet geven om met familie of vrienden bij een lekkere aperitief jouw familie verhaal te delen. Even stil staan in de tijd om te genieten van het verleden en te dromen van de toekomst...

Ons gin verhaal is gestart in 2020 die zowel qua smaak als qua uitstraling een link heeft met de maalderij.Matthias en Nouchin, een koppel uit Oelegem, die met een ode aan onze familie en de hierbij horende rijke geschiedenis op een originele manier wilde eren. Het idee is ontstaan om een gin op de markt te brengen. Een gin die onze familiegeschiedenis mee levendig houdt; genaamd "Old Stories".

Bekijk onze webshop en laat dit lekkere aperitief je verrassen.

Het malen en meer specifiek de maalderij van Oelegem speelde dus een belangrijke rol in onze familie. Om dit extra in de verf te zetten hebben we rond dit verhaal een gin ontwikkeld die zowel qua smaak als qua uitstraling een link heeft met de maalderij. 

Voor de ingrediënten is bijvoorbeeld gekozen voor kruiden en planten die in onze directe omgeving voorkomen, meer specifiek hebben we gekozen om toetsen van hooi en eikel te gebruiken omdat beide grondstoffen alomtegenwoordig waren in en rondom onze maalderij. Zo werd eikenschors in de loop van de twintigste eeuw tot 'run' gemalen voor de leerlooiers. Op het etiket kan je dan weer een pentekening terugvinden van de oostgevel van de maalderij, gemaakt door Henri Melis.

Ons gin verhaal is gestart in 2020, bekijk hier een leuk artikel: Koppel uit Oelegem brengt eigen gin uit.

Wil je liever heel ons verhaal lezen kan terecht op "Over ons" op onze eigen website.

    Contact

Old Stories Gin

Verkrijgbaar via webshop of bij Dier- en Tuincenter Verlinden

Alsook op andere verkoop- en afhaalpunten

old.stories@outlook.com

  Heb je een vraag, laat het ons hier weten en we contacteren u zo snel mogelijk.

Copyright Dier- en Tuincenter Verlinden Oelegem