Seizoen Producten

In de lente en zomer kan het al warm worden, honden, katten en knaagdieren hebben het dan ook graag wat frisser, maak gebruik van de diepvries speelgoed items, zwambadjes en waterspelletjes voor honden, koelmatten, diepvries koelelementen en koelstenen voor de knaagdieren en katten. Zorg dat de ze warme dagen fris doorkomen.

Hondenijs hebben we ook in het assortiment, laat je hond ook meegenieten van een verkoelende lekkernij. Of laat ze eens mee op uitstap gaan in een fietsmandje of fietskar.

In de koudere maanden hebben we extra voorraden van hondenjassen, lichtjes voor in het donker, donzige dekens en manden, warmhoud items voor drinkflessen van knaagdieren. Voor de vogels in uw tuin hebben we pindanoten, meelwormen, voeding huisjes, vogelhuisjes, vogelpasta bokalen, taarten, voedingsbollen om omhoog te hangen,…

Tegen de feestdagen zijn er ook allerlei leuke kerst items voor je favoriete huisdier. Of met verjaardagen kan je je dier extra verwennen met een lekkere snack of een nieuw speelgoedje.

Copyright Dier- en Tuincenter Verlinden Oelegem