DIER

Naast het grote assortiment aan hondenvoeding en accessoires, kunnen wij jullie ook uitgebreid te raad staan over katten, vogels, knaagdieren, pluimvee en hoevedieren.    

Hond

Wij streven naar een persoonlijke aanpak en zoeken telkens een persoonlijke oplossing voor de klant. Honden die allergisch zijn aan bepaalde zaken bieden wij speciale voeding van topmerken aan. Samen met jou gaan we op zoek naar wat het beste bij jouw hond past.

Kat

Je kat kan je niet genoeg verwennen! Kom daarom een kijkje nemen in onze winkel, waar je alles voor je pluizige viervoeter kan vinden. Zoek je speciale voeding, heeft je kat nood aan een nieuwe krabpaal, of zoek je een creatief en origineel verjaardagscadeau? Shop in onze winkel allerlei leuke speeltjes en laat het inpakken voor jouw kleine schat.

Knaagdieren

Er is niets schattiger dan een konijn of cavia in huis. Weet je niet waar te beginnen en wat het beste is voor jouw kleine huisdier? Geen zorgen, wij geven je alle uitleg en beantwoorden met plezier jouw vragen.

Vogels

Een kanarie, grote parkiet of is het een tuinvogel waar je voeding voor zoekt, wij bieden het je allemaal aan. Ontdek ook van september tot maart onze tuinvogelhoek en help de vogeltjes de barre wintermaanden makkelijker door te komen.

Vissen

Een aquarium is rustgevend, verlaagt de bloeddruk, en is ook heel leuk voor de kinderen. We hebben misschien niet alles om elke exotische vis te verzorgen, maar je goudvissen leggen we gegarandeerd in de watten.

OPENINGSUREN

 

Maandag tot vrijdag:

08u30 - 12u30 en 13u30 - 18u00

Dinsdag: gesloten

Zaterdag: 08u30 - 17u00

Zondag: gesloten

Feestdagen gesloten