Onderdak voor uw dier

Bij Dier- en Tuincenter Verlinden willen we dat uw dier zich gelukkig en gezond voelt. Daarom is het verblijf van uw diertje belangrijk. U vindt in onze winkel een mooi assortiment aan hokken, koten, manden en kussens. Op zoek naar een splinternieuw hondenhok of nagelnieuwe vogelkooi? Uw dier wordt verwend bij Dier- en Tuincenter Verlinden!

De hokken, koten en afsluitingen die wij verkopen bestaan steeds uit kwaliteitsvol hout.

Op maat gemaakt onderdak voor uw dier? Bestel het bij Dier- en Tuincenter Verlinden.

Merken met een hart voor dieren

Karlie

Met uw dier in gedachten maakt de Duitse fabrikant Karlie al meer dan 30 jaar accessoires voor huisdieren. Het bedrijf ontwikkelde in de loop der jaren producten van hoge kwaliteit. Zo bent u helemaal zeker dat uw dier in een veilig kotje slaapt.

Flamingo

Flamingo is een toonaangevend merk wat dierenbenodigdheden betreft. Met een unieke combinatie van creativiteit, kwaliteit en marktbehoefte produceert het huisvestiging voor dieren tegen een aantrekkelijke prijs.

Trixie

Trixie is een toonaangevend merk wat dierenbenodigdheden betreft. Met een unieke combinatie van creativiteit, kwaliteit en marktbehoefte produceert het huisvestiging voor dieren tegen een aantrekkelijke prijs.

OPENINGSUREN

 

Maandag tot vrijdag:

08u30 - 12u30 en 13u30 - 18u30

Dinsdag: gesloten

Zaterdag: 08u30 - 17u00

Zondag: gesloten

Feestdagen gesloten