Mmmm taart

Wilt u zelf de taart maken voor het verjaardagsfeest van zoon- of dochterlief? Of gewoon een taart omdat het zondag is? Eigenlijk verdient elke gelegenheid een zelfgemaakte taart met de grondstoffen van bij Tuin- en Diercenter Verlinden!

Makkelijke taart

Voor een taart van uw hand, waarbij u met weinig kennis een perfecte taart op tafel tovert, moet u zeker de kant-en-klare taartmixen van Dier- en Tuincenter proberen!

Home Baking

Voor haar kant-en-klare mixen voor taarten, doen wij een beroep op de producten van Home Baking. Voor  luchtige taartbodems hoeft u meestal enkel eieren en water toe te voegen. Mislukken kan haast niet!

Helemaal zelf gebakken

Zelfrijzende bloem, bloem speciaal voor patisserie,… ook voor echte bakkersvrouwen en –heren heeft Dier- en Tuincenter Verlinden alles voor een zelfgemaakte taart in huis. Van al deze grondingrediënten maakt u zelf de ideale taart.

We vertrouwen graag op de grondstoffen van deze drie topmerken:

’t Korenveld

’t Korenveld is een merk waar wij al jaren heel tevreden over zijn. Wat voor taart u ook wenst, in hun grote assortiment zit steeds een oplossing. Bovendien worden alle grondstoffen gemaakt van de kwaliteitsgranen voor een optimaal bakresultaat. 

Dossche

Dossche is een all-in-one leverancier waarvan u bij Dier- en Tuincenter Verlinden een volledig afgewerkt gamma vindt. Tussen de verschillende producten vindt u zeker uw keuze. Ook het assortiment voor taarten is heel uitgebreid: ideaal voor de ervaren taartenbakker.

Meneba

Meneba is een graanspecialist waarvan we u graag het assortiment voorstellen bij Dier- en Tuincenter Verlinden. De grondstoffen en functionele ingrediënten zijn steeds op basis van de beste granen en voedingsmiddelen. Ontdek het brede assortiment!

OPENINGSUREN

 

Maandag tot vrijdag:

08u30 - 12u30 en 13u30 - 18u30

Dinsdag: gesloten

Zaterdag: 08u30 - 17u00

Zondag: gesloten

Feestdagen gesloten