Cake om van te smullen

Maakt de gedachte aan cake of een ander gebak zoals wafels, pannenkoeken of crumble u ook zo goedgezind? Begin dan snel met bakken! Een heerlijke cake doet de hele keuken lekker ruiken en geeft een gevoel van traktatie. Win-winsituatie dus!

Cake in 1-2-3

Een snelle cake of andere lekkernij maakt u door de kant- en- klare mixen van Dier- en Tuincenter Verlinden te gebruiken. U voegt nog enkele basis-ingrediënten toe en kan beginnen bakken.

Home Baking

De kant-en-klaar mixen die u bij Dier- en Tuincenter Verlinden vindt, zijn van het merk Home Baking. Een bedrijf dat jaren ervaring heeft in het maken van kant-en-klaar mixen voor cake en ander lekkers. Bakkennis is amper vereist. 

Cake met dat ietsje meer

Producten voor patisserie en cake zijn de dada van Tuin- en Diercenter Verlinden. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment producten waarmee u zelf aan de slag kunt. Experimenteren en testen zijn van toepassing.

Wij verkopen enkel merken waarop wij vertrouwen.

’t Korenveld

’t Korenveld is een merk met jaren ervaring in de wereld van het bakken. Met de grondstoffen van ’t Korenveld zal uw cake of andere heerlijkheid tip top in orde zijn. Ontdek het uitgebreide assortiment in de winkel.

Dossche

Dossche is een all-in-one leverancier waarvan u bij Dier- en Tuincenter Verlinden een volledig afgewerkt gamma vindt. Ook voor cakes  is het assortiment de moeite waard. Tussen de verschillende producten vindt u zeker uw keuze.

Meneba

Meneba is een graanspecialist waarvan we u graag het assortiment voorstellen bij Dier- en Tuincenter Verlinden. De grondstoffen en functionele ingrediënten zijn steeds op basis van de beste granen en voedingsmiddelen. Ontdek het brede assortiment!

OPENINGSUREN

 

Maandag tot vrijdag:

08u30 - 12u30 en 13u30 - 18u30

Dinsdag: gesloten

Zaterdag: 08u30 - 17u00

Zondag: gesloten

Feestdagen gesloten