Gebakken brood

Bent u uw eigen bakker? Dan geniet u naast de heerlijke geur van vers afgebakken brood ook van goedkoper brood: Uw eigen brood bakken is voordeliger voor uw portemonnee.

Of u nu liefhebber bent van wit brood, bruidn brood, meergranen brood of een speciaal brood,… bij Dier- en Tuincenter Verlinden hebben we een ruim assortiment! U vindt er alles om uw favoriete brood te bakken.

Kant-en-klaar brood

Fan van zelfgemaakt brood, maar u besteedt liever tijd aan iets anders? Met de kant-en-klaar bakkersproducten die we bij Dier- en Tuincenter Verlinden verkopen, hoeft u enkel nog water toe te voegen en uw broodmachine te starten. De rest gaat vanzelf.

Home Baking

Dier- en Tuincenter Verlinden gelooft in de kant-en-klare bakkersproducten van Home Baking. De all-in-broodmixen bevatten enkel natuurlijke ingrediënten.  Zo krijgt u het beste resultaat!

Zelf afwegen

Gist, zout, bloem, water, boter en eventueel nog ingrediënten naar smaak… zo maakt u uw brood naar uw smaak. Bij Dier- en Tuincenter Verlinden helpen we u graag met het basisrecept, maar experimenteren staat vrij. Het enige wat u verder nodig hebt is een broodmachine of oven en… een portie geduld.

’t Korenveld

Waarom we bij Dier- en Tuincenter Verlinden de bakkerijmeel van ’t Korenveld verkopen? Al hun meelsoorten zijn van zo’n kwaliteit dat het bakresultaat perfect is. De op maat gemaakte producten bieden een oplossing voor elke broodkeuze.

 

Dossche

Dossche is een all-in-one leverancier waarvan u bij Dier- en Tuincenter Verlinden een volledig afgewerkt gamma vindt. Tussen de verschillende producten vindt u zeker uw keuze. Thuisbakkers vinden bij ons een kwalitatief totaalpakket.

Meneba

Meneba is een graanspecialist waarvan we u graag het assortiment voorstellen bij Dier- en Tuincenter Verlinden. De grondstoffen en functionele ingrediënten zijn steeds op basis van de beste granen en voedingsmiddelen. Ontdek het brede assortiment!

Tip: Pimp uw brood met zaden

Pimp uw brood met zaden!

In het gamma van Dier- en Tuincenter Verlinden vindt u allerlei zaden die u in brood kunt gebruiken, maar ook tal van andere toepassingen hebben:

  • Quinoa
  • Noten (Quality Nuts)
  • Slamix
  • Veenbessen
  • Rozijnen

OPENINGSUREN

 

Maandag tot vrijdag:

08u30 - 12u30 en 13u30 - 18u30

Dinsdag: gesloten

Zaterdag: 08u30 - 17u00

Zondag: gesloten

Feestdagen gesloten